Duális képzés

FeladatokA Hungerit Zrt. a Szegedi Tudományegyetemmel karöltve beindítja a duális szakképzést a Mérnöki Kar mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök és élelmiszermérnök alapképzési szakjain a 2019/2020-as tanévben.
Munkavégzés helye6600 Szentes Attila u. 3.
Iskolai végzettség szintjeÉrettségi
EgyébA duális képzési formát választva a hallgatók a Hungerit Zrt-nél, egy olyan piacvezető vállalat szakembereitől tanulják meg az elméleti tudás gyakorlati alkalmazását, ahol a vásárlói igények folyamatos megfelelése és a kimagasló minőség elérése a cél.
Cégünk utánpótlás nevelését ily módon is kívánja megvalósítani. A gyakorlat során szerzett tapasztalat alapján terveink szerint a további munkavállalási együttműködést is felkínáljuk.
A duális mérnökképzésben azon hallgatók vehetnek részt, akik vállalatunknál kiválasztásra kerülnek, továbbá a felvételi eljárásban felvételt nyernek a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök vagy élelmiszermérnök alapképzési szakára.

A SZTE honlapján a http://www.mk.u-szeged.hu/oktatas/dualis-kepzesek/gepeszmernok?objectParentFolderId=25672 olvashatók hasznos információk a felvételről.
A munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciákAzoknak a tanulóknak, akik ezt a tanulmányi formát választják folytatásul:
• a központi felvételi eljárásban jelentkezni kell a kiválasztott szakra és elérni a felvételi ponthatárát,
• valamint ezzel párhuzamosan jelentkezni kell a Hungerit Zrt-hez egy önéletrajz megküldésével.
• A jelentkezők közül személyes elbeszélgetés után kerül kiválasztásra az a néhány fő, aki cégünknél folytathatja felsőfokú tanulmányait. A kiválasztás a központ felvételi eljárással egy időben folyik.
A Mérnöki Kar csak abban az esetben sorolja át a beiratkozott hallgatót a duális képzési formára, amennyiben mindkét felvételi eljárás eredményes.
KontaktszemélyKovács Gabriella
E-mail címpalyazat@hungerit.hu
Jelentkezés határideje2019-12-31