HUNGERIT siker a World Tour by SIAL Innovációs Termékversenyen!

A Word Tour by SIAL innovációs termékverseny a világ legrangosabb nemzetközi FMCG innovációs termékversenye, melynek nemzetközi zsűrizésére április 28-29-én került sor Párizsban.

HUNGERIT Zrt. VALDOR Kacsapecsenye termékcsaládja

Ebben az évben közel 30 ország adta be pályázatát - az egyes országok három irányadó fogyasztási trend alapján, trendenként 2-2 termékkel nevezhettek. Nem volt egyszerű dolga a zsűrinek, hiszen közel 170 féle termék közül kellett pontozással kiválasztani a legkiválóbbakat.

Magyarországról hat kiemelkedő termék innováció került be a nemzetközi fordulóba - köztük a HUNGERIT Zrt. VALDOR Kacsapecsenye termékcsaládja is - ezzel elnyerve a magyarországi forduló nyerteseinek járó Editorial Choise of Hungary in the World Tour by SIAL Competition címet.

A beküldött magyar termékek közül a SIAL nemzetközi zsűrije a HUNGERIT Zrt. termékcsaládját legjobbként emelte ki, ezzel biztosítva számára egyúttal a „World Tour by SIAL Jury Choise for Hungary” címet is. Hátra van még a SIAL „World Tour Awards” díj arany-, ezüst- és bronzérmes nyerteseinek nyilvánossá tétele - a zsűritagok titkos szavazásának eredményét várhatóan csak az októberi SIAL kiállításon hirdetik majd ki.