HUNGERIT Zrt. a FitBalance Beach Clubon!

Harmadszor került megrendezésre a Fitbalance Beach Club Siófokon, a Beach Clubban 2014. július 26-án. A nagyszabású rendezvényen öt színpadon zajlottak az események és rengeteg mozgásformát kipróbálhattak az érdeklődők.

A sport mellett a FitBalance másik alappillére az egészségmegőrzés, így a FitBalance Beach Clubban szakemberek egészségügyi szűrésekkel és prevenciós tanácsokkal látták el sportrajongó közönséget. A Magyar Testépítő- és Fitness Szövetség nyári hivatalos versenyeit is ezen a rendezvényen bonyolították le, két szakágban - Fitness modell, valamint Men’s Physique mérték össze a versenyzők a tudásukat.

Az egészséges életmód szerves része az egészséges táplálkozás is - így nem véletlen, hogy a HUNGERIT Zrt. termékeivel és kóstoltatással is találkozhattak az érdeklődők. Magas fehérjetartalmú, alacsony sótartalommal rendelkező termékeink tökéletesen beleillenek a kiegyensúlyozott, teljes értékű étrendbe.

A sport és az egészséges életmód mellett természetesen a FitBalance Beach Club a kikapcsolódásról is szólt, többek között a rendkívül sikeres Tolvai Reni is koncertet adott a nagyszínpadon.

Forrás: FitBalance Magyarország

Hungerit Zrt. SzentesValdor

További képek: