Családi sportnap és játszótér avató Zizuval és barátaival!

A Rákóczi utcai óvoda – amely a legnagyobb létszámú ovi Szentesen – adott otthont az óvodai egészség- és sportnapnak szeptember 20-án. Az eseményt idén ünnepélyes játszótéravatással köthették egybe – a gyermekek legnagyobb örömére.

A Rákóczi utcai Óvoda Családi sportnapjához kapcsolódva 2014. szeptember 20-án 9.00 órakor avatta fel óvodás gyermekekkel együtt Szirbik Imre polgármester a "Balogh udvari" játszóteret - ahol többek között Zizuval, Sörénykével és Csipesszel is találkozhattak az érdeklődők.

A program kezdetén a Deák Ferenc Általános Iskola mini mazsorettjeié volt a képzeletbeli színpad, majd a Méhecske csoport műsorát lehetett megtekinteni. A színes rendezvényen volt lehetőség megkóstolni HUNGERIT Zrt. ínycsiklandó gyermektermékeit, ugróiskolát játszani Zizuval, falat mászni, és még további sok izgalmas program közül válogatni. Nagy sikere volt az ugrálóvárnak is, de a sok-sok zöldség és gyümölcs is jól esett tízórainak. A korábbi évekhez hasonlóan ezen a napon akadályokat kellett a gyermekeknek leküzdeni, melynek meg is lett a gyümölcse: a HUNGERIT Zrt. ajándékcsomaggal lepte meg azokat az ovisokat, akik az összes akadályt szerencsésen teljesítették.

Forrás: www.szentesinfo.hu
www.delmagyar.hu

Zizu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

További képek a rendezvényről: