HUNGERIT Zrt. a FitBalance-on, Közép - Európa legnagyobb sport, egészség, és mozgásfesztiválján!

2014. szeptember 21-én ismét megrendezésre került a FitBalance SportAréna egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény célja most is az egészséges életmód, a mozgás, valamint a sport népszerűsítése volt.

Európában egyedülállóan, több mint 20 színpadi aktivitás és program került megrendezésre - a legnépszerűbb fitness irányzatoktól kezdve egészen a legújabb, innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató, illetve prezenter állt színpadra, hogy megmozgassa a közel 7000 fő látogatót. Az életmód expón száznál is több kiállító jelent meg, interaktív programokkal, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal.

A tömegsport mellett a versenysport is helyet kapott az eseményen, ugyanis itt került megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB nemzetközi testépítő és fitness verseny, valamint a WPC (World Powerlifting Congress) Felhúzó Bajnokság is. Az esemény háziasszonya és arca Kulcsár Edina, Miss World Hungary 2014, aki sportos életvitelével, megjelenésével, és hozzáállásával méltón tudja képviselni a FitBalance értékeit.

FitBalance

Az egészséges életmód szerves része az egészséges táplálkozás is – így szinte már természetes, hogy a HUNGERIT Zrt. termékeivel, illetve kóstoltatással is találkozhattak a kedves Érdeklődők. Magas fehérjetartalmú, alacsony sótartalommal rendelkező termékeink tökéletesen beleillenek a kiegyensúlyozott, teljes értékű étrendbe. Folytatódott a „sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vettek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein - ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot. Az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola részére ajánlották fel, amelyből új sporteszközöket vásárolnak majd az ott tanuló diákoknak.

Forrás: Fitbalance.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

További képek:

FitBalance
FitBalance
FitBalance
FitBalance
FitBalance