Figyelem! A konyha ördöge - szerda esténként a TV2-n!

A műsor támogatója a VALDOR termékek gyártója, a HUNGERIT Zrt!

A konyha ördöge

A konyha ördöge Bereznay Tamás séf 13 részes gasztro-reality műsora. A nemzetközi hírű televíziós formátumban Tamás feladata nem más, mint hogy küszködő, vagy csak látszólag jól működő éttermeken segítsen, akár a csődtől mentse meg őket - minden konfliktust és kényelmetlen szituációt vállalva!

Munkájában óriási segítséget nyújtanak neki a HUNGERIT Zrt. kiváló termékei, így a séf kizárólag a legjobb alapanyagokból készítheti el a jobbnál-jobb fogásokat!

A konyha ördöge hétről-hétre mutatja be, hogy miként lehet megváltoztatni egy étterem és a benne dolgozók jövőjét. Bereznay Tamás és csapata mindössze négy nap alatt tesz rendet, változik az étlap, és az étterem berendezése egyaránt megújul. Természetesen a dolgozók szemléletén, munkamódszerein is van csiszolnivaló, amely nem kevés konfliktust eredményez. Bereznay Tamásnak azonban egy célja van: akár több tíz éves berögződéseken változtatva segíteni szeretne az adott héten bemutatott étteremnek.

"A vendéglő, az étterem tulajdonosa kéri a segítségemet. Megkóstolom az ételeket, megfigyelem, hogyan dolgoznak a felszolgálók, milyen a környezet és a benyomásaim alapján szembesítem a munkatársakat a problémákkal. Elkerülhetetlen a konfliktushelyzet, bármennyire is kellemetlen, őszinte és kritikus leszek, épp ez adja a műsor drámaiságát" - mondta.

A műsor szerda esténként 22:40-től látható a TV2-n! Az epizódok online megtekinthetők a http://tv2.hu/musoraink/a_konyha_ordoge
címen is.

Hungerit Zrt. SzentesTV2Valdor

Képek a műsorból:

A konyha ördöge
A konyha ördöge