HUNGERIT Zrt. a Fitbalance-on - a Papp László Budapest Sportarénában!

A FitBalance Közép-Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye, amely 2006 óta évről-évre növekvő sikerrel és látogatótáborral kerül megrendezésre.

Fitbalance

Dátum: 2015.04.26.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Jubileumi eseményt ünnepel a FitBalance: 2006 és 2015 között 19 FitBalance került megszervezésre, az idei pedig a sorban a huszadik. 26 színpadi aktivitás, több száz oktató, szakmai program és verseny, és több mint 110 kiállító jellemzi a rendezvényt.

Európában is egyedülállóan, a résztvevők itt találkozhatnak a legnépszerűbb fitness irányzatokkal, innovatív mozgásformákkal, újdonságokkal. Az életmód expón, a kiállítók között interaktív programok, egészségügyi szűrővizsgálatok és különleges aktivitások várják a résztvevőket. A tömegsport mellett a versenysport is helyet kap az eseményen, itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa, a Pole Battle Bajnokság, valamint a WPC (World Powerlifting Congress) Felhúzó Kupa is!

Az egészséges életmód szerves része az egészséges táplálkozás is – így szinte természetes, hogy a HUNGERIT Zrt. termékeivel és kóstoltatással is képviselteti magát a rendezvényen. Magas fehérjetartalmú, alacsony sótartalommal rendelkező termékeink tökéletesen beleillenek a kiegyensúlyozott, teljes értékű étrendbe.

A részletes program, órarend a http://fitbalance.hu/wp-content/uploads/2015/03/orarend-FitBalance-Arena-0426.pdf címen érhető el.

Forrás: http://www.fitbalance.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

Részletes program - Nagyszínpad:

Fitbalance

Részletes program – Hungerit – Jumping Fit stage:

Fitbalance