HUNGERIT Zrt. a Fitbalance-on - a Papp László Budapest Sportarénában! – Frissítve képekkel!

Fitbalance

Jubileumi eseményt ünnepelt a FitBalance: 2006 és 2015 között 19 FitBalance került megszervezésre, az idei pedig a sorban a huszadik volt. 26 színpadi aktivitás, több száz oktató, szakmai program és verseny, és több mint 110 kiállító jellemezte a rendezvényt.

Európában is egyedülállóan, a résztvevők itt találkozhattak a legnépszerűbb fitness irányzatokkal, innovatív mozgásformákkal, újdonságokkal. Az életmód expón, a kiállítók között interaktív programok, egészségügyi szűrővizsgálatok és különleges aktivitások várták a résztvevőket. A tömegsport mellett a versenysport is helyet kapott az eseményen, itt került megrendezésre a BioTech USA – FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa, a Pole Battle Bajnokság, valamint a WPC (World Powerlifting Congress) Felhúzó Kupa is!

Az egészséges életmód szerves része az egészséges táplálkozás is – így szinte természetes, hogy a HUNGERIT Zrt. termékeivel és kóstoltatással is képviseltette magát a rendezvényen. Magas fehérjetartalmú, alacsony sótartalommal rendelkező termékeink tökéletesen beleillenek a kiegyensúlyozott, teljes értékű étrendbe.

Forrás: http://www.fitbalance.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

További képek: