V. HUNGERIT Kakasfőző Verseny a Szentesi Szárnyas Napokon!

2015. június 20-án ismét Szentes lesz a gasztronómia és a sör fővárosa. Idén már több, mint 100 bográcsban készülnek a finomabbnál- finomabb ételek!

V. HUNGERIT Kakasfőző Verseny a Szentesi Szárnyas Napokon!

Idén ismét megrendezésre kerül - immáron 5. alkalommal - a Hungerit Kakasfőző Verseny. A résztvevő csapatok, és a kedves látogatók a főzés közben kortyolgathatják a magyar házi sörfőzdék, és a prémium cseh sörfőzdék különleges remekeit. Fogyasztható lesz többek között világos, barna, vörös, fekete, búza sör, és magas alkohol tartalmú gyümölcsös sör is. A sörök kedvező áron lesznek kaphatók a rendezvényen!

Főzés közben pedig mind a gyermek kalandterepen, mind a főző helyszínen felállított színpadon végig vidám és szórakoztató műsorok gondoskodnak a jókedvről.

A főzőverseny június 20-án, szombaton délután 13:00 órakor kezdődik. A csapatoknak délelőtt 10:00 órától lehet elfoglalniuk a számukra előre kijelölt főzési helyeket, miután regisztrálták magukat a helyszínen lévő információs sátorban. Regisztráció szintén délelőtt 10:00 órától. Az eredményhirdetésre 18:30 órakor kerül sor a kisszínpadon.

Forrás: http://www.szarnyasnapok.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

Részletes program:

V. HUNGERIT Kakasfőző Verseny a Szentesi Szárnyas Napokon!