HUNGERIT Zrt. az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron!

Idén szeptember 23-27. között ismét Budapesten, a Hungexpón gyűlik össze az agrárium színe-java, az ország legnagyobb és legelismertebb mezőgazdasági seregszemléjén, az OMÉK-on.

HUNGERIT Zrt. az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron!

Dátum: 2015.09.23 - 27.
Helyszín: Hungexpó, Budapest

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi, és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A rendezvény mindenkori küldetése az volt – és ma is az –, hogy az agrárszektor eredményeit bemutassa.A Magyar Turizmus Zrt. koncepciója szerint az OMÉK 2015 a szakmai alapokat megőrizve, dinamikusan nyit a nagyközönség felé is, programokkal és élményekkel téve vonzóvá a rendezvényt a lehető legszélesebb célközönség számára. Az OMÉK 2015 öt napja alatt a látogatók hiteles élményeket szerezve járhatják majd be a Hungexpo területén megjelenő Magyarországot. A kirándulás során megismerhetik hazánk ízeit, termékeit, kultúráját, értékeit, és valamennyi tájegységének különlegességeit.

Az OMÉK 2015 koncepciójának legnagyobb újdonsága a régiós megjelenés, amely a helyi mezőgazdaság, a régió hagyományainak bemutatásával hozza közel a látogatóhoz Magyarország tájait. A nagyközönség nemcsak végigjárhatja és végigkóstolhatja a tájegységek ízeit, de haza is viheti őket, hiszen az OMÉK 2015 nemcsak kiállítás, hanem vásár is. Ráadásul ebben az évben jóval több kistermelőt, őstermelőt és családi gazdaságot mutatnak be a nagyközönség számára, hogy igazán sokszínű és változatos élményekben részesüljön minden látogató.

Idén is lesznek változatos, kicsiknek és nagyoknak szóló állatbemutatók, kulturális, szórakoztató, és kézműves programok, gépbemutatók, kertészeti vásár, s természetesen helyet kap az őshonos állatpark is. És ami nem maradhat el, a gasztronómia minden mennyiségben: többek között a HUNGERIT Zrt. termékeivel és kóstoltatással is találkozhatnak az érdeklődők az A pavilonban.

Forrás: http://omek.itthon.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

A rendezvény térképe:

HUNGERIT Zrt. az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron!