ANUGA Élelmiszeripari Szakmai Vásár Köln 2015. - A HUNGERIT részvételével

Újból Németországon a hangsúly

ANUGA Köln 2015. – A HUNGERIT részvételével

Csapatunk és több magyar kiállító véleménye szerint az Anuga több év mélyrepülés után újból meghatározó tényezővé nőtte ki magát az európai kiállítások körében.A kiállítást korábban hanyagoló multinacionális cégek komoly beruházásokat eszközölve a hangsúlyos jelenlét kialakítása mellett tették le voksukat.

A 2015-ös évben a HUNGERIT Zrt. is képviseltette magát, immáron egy igen látványos, önálló standdal. Cégünk szempontjából a részvétel fontossága azért volt kiemelkedő, mert a hízott áru feldolgozásának megszüntetésével – egy éles kormánymozdulattal - a német piac felé vettük az irányt, az ide történő visszatérés jegyében jelentünk meg.

Mivel a HUNGERIT nemzetközi és németországi jelenléte első sorban a kacsa termékek értékesítéséről szól, természetszerűleg a stand és a kiállított termékek üzenete is arra koncentrálódott, hogy cégünk jelenléte a víziszárnyas kategóriában markáns, hiszen a legnagyobb európai gyártók egyike.

A rendkívül jól látogatott szakmai vásár a német ügyfeleken és láncokon kívül a mi standunkra is sok ázsiai, távol-keleti érdeklődőt, sőt vevőt hozott, mindazonáltal már a meglévő vevőkkel folytatott megbeszélések is igazolták volna a részvétel szükségességét.

A kölni ANUGA kiállítás 2015 vonatkozásában a HUNGERIT legfontosabb nemzetközi bemutatkozása és szereplése volt, s úgy ítéljük meg a következő Anugán is mindenképpen ott a helyünk!

Forrás: http://www.anuga.com
http://www.trademagazin.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor

További képek:

ANUGA Köln 2015. – A HUNGERIT részvételével
ANUGA Köln 2015. – A HUNGERIT részvételével
ANUGA Köln 2015. – A HUNGERIT részvételével
ANUGA Köln 2015. – A HUNGERIT részvételével