HUNGERIT Zrt. a 2016-os Fábiánsebestyéni Nemzetközi fogathajtó versenyen!

Egyes, kettes, négyes és még póni fogatoknak is szurkolhatnak a fogathajtás szerelmesei a Fábiánsebestyéni Nemzetközi fogathajtó versenyen, ahol többek között a HUNGERIT Zrt. legújabb termékeit is megkóstolhatják az érdeklődők.

Budai Gyula: az orosz embargó enyhítésében érdekelt Magyarország

Dátum: 2016. 05. 05 – 08.
Helyszín: Fábiánsebestyén, Kinizsi Park

A fábiánsebestyéni május első hétvégi négy nap elsősorban a sportról szól, hiszen 59 fogat, hat kategóriában verseng a győzelemért. Május 5-én, csütörtökön és másnap, pénteken a díjhajtás versenyszámot rendezik a fogatoknak. Szombaton kerül sor a leglátványosabb versenyszámra, a maratonhajtásra.

A tavalyi világbajnokságra újonnan épült és a megszépült régi akadályokban a fogatok látványos hajtására számíthatnak a nézők. Május 8-án, vasárnap az utolsó versenyszámot, az akadályhajtást tekinthetik meg az érdeklődők. Az akadályhajtás pályáján dől el a végső győzelem, izgalmas versenyre lehet számítani a fogatok között.

A sport mellett idén is nagy hangsúlyt kap a hungarikumok bemutatása, megnyílik az Ízek utcája, ahol tradicionális magyar termékeket kínálnak majd a látogatóknak. Az érdeklődők az Ízek utcájában megismerhetik a HUNGERIT Zrt. standján a cég legújabb termékcsaládját, a VALDOR Star Wars termékeket, amelyek kiváló ízükkel és magas minőségükkel nagy népszerűségnek örvendnek a hazai fogyasztók körében.

A gyerekek részére is kínálnak kikapcsolódást különböző játékokkal. Nem hiányzik majd a vásári forgatag sem, ahol kézművesek, árusok kínálják portékáikat.

Minden lovassport kedvelőt, kicsiket és nagyokat, a családokat nagy szeretettel várják a szervezők!

A részletes program a következő címen érhető el: http://www.fogatverseny.hu/verseny-2016/program/

Forrás: http://www.fogatverseny.hu

Hungerit Zrt. SzentesValdor