NYERJEN GRILLSÜTŐT A HUNGERIT MINTABOLTOKBAN!

Vegyen részt nyereményjátékunkban, gyűjtse össze grill szettünket, vagy legyen Ön is fődíj nyerteseink között, és nyerje meg a 7 db gömbgrill egyikét! A nyereményjáték 2017. július 19-től augusztus 13-ig, illetve a készlet erejéig tart.

NYERJEN GRILLSÜTŐT A HUNGERIT MINTABOLTOKBAN!

Részletes játékszabályzat:

1. A Promóció

A HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. (székhely: 6600 Szentes, Attila út 2., cégjegyzékszám: 06-10-000211, adószám: 11591094-2-06) (továbbiakban Szervező) promóciót szervez „Grillezzen velünk” néven (a továbbiakban Promóció).

2. Részvételi feltételek

A Promócióban kizárólag az a magyar állampolgárságú vásárló vehet részt, aki az 5. pontban leírt Promóciós mechanizmus feltételeinek megfelelt és Magyarországon állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személynek minősül (a továbbiakban Vásárló).

3. A Promócióban részt vevő üzletek

A Promócióban a Szervező 8 mintaboltja vesz részt:
6600 Szentes, Attila út 2.
6600 Szentes, Kossuth u. 10.
6640 Csongrád, Hunyadi u. 15.
5440 Kunszentmárton, Bethlen G. u. 2.
6700 Szeged, Mars tér
5123 Jászárokszállás, Piac tér 1.
1093 Budapest, Vámház krt. 1-3.

4. A Promócióban részt vevő termékek

A Promócióban az alábbi, Szervező által gyártott és forgalmazott termékek vesznek részt:
Friss Flamengo csirke felsőcombfilé 450g
Friss Mézes-mustáros csirkemellfilé 450g
Friss Zöldfűszeres csirkemellfilé 450g
Friss Távolkeleti csirkemellfilé csík 450g
Friss Fűszervajas csirkecomb mix 700g

5. A Promóció mechanizmusa

5.1
A Promóció 2017. július 19-től 2017. augusztus 13-ig, illetve garantált ajándékok esetében a készlet erejéig tart. Főnyeremény sorsolás: 2017. augusztus 16.

5.2
Az a vásárló, aki megfelel a 2. pontban leírt feltételeknek, és 2017. július 19-től 2017. augusztus 13-ig, a 3. pontban megjelölt üzletek bármelyikében a 4. pontban megjelölt termékek közül egyidejűleg legalább 1 db-ot vásárol, és a vásárlásának végösszege (egyidejű, egy összegű vásárlás) eléri a 8.000 Ft-ot, választhat egyet az üzletben készleten lévő garantált ajándékok közül (a készlet erejéig). Azonnali ajándékok listája: jelen játékszabályzat 5.3 pontja.
Az Ajándék átvételének további feltétele a következő adatok megadása: vásárló neve, címe, vásárlást igazoló nyugta száma, valamint a vásárló aláírása. Fenti adatokat az üzlet dolgozói egy, a Szervező által biztosított nyilvántartási lapon rögzítik (1. sz. melléklet). A Vásárló az ajándékot csak a vásárlás időpontjában veheti át, más időpontban, illetve más üzletben erre lehetősége nincs.
Az a vásárló, aki megfelel a 2. pontban leírt feltételeknek, és 2017. július 19-től 2017. augusztus 13-ig, a 3. pontban megjelölt üzletek bármelyikében a 4. pontban megjelölt termékek közül egyidejűleg legalább 1 db-ot vásárol, és a vásárlásának végösszege (egyidejű, egy összegű vásárlás) eléri a 8.000 Ft-ot (ezen feltételek megegyeznek a garantált ajándékra jogosító feltételekkel) részt vehet a fődíj sorsoláson. A fődíj sorsoláson való részvételnek további feltétele, hogy a vásárló elküldje nevét, címét és a vásárlást igazoló nyugta számát a nyeremeny@hungerit.hu címre.
Az e-mailen beküldött jelentkezések közül Szervező 2017. augusztus 16-án kisorsol 7 fő fődíj nyertest (főnyeremények listája: jelen játékszabályzat 5.4 pontja).
A nyerteseket a Szervező a sorsolást követően 3 munkanapon belül a megadott elérhetőségeken értesíti, majd adategyeztetést és a vásárlást igazoló nyugta bemutatását követően a nyerteseknek a főnyereményeket postai úton vagy futárszolgálattal eljuttatja.
A sorsoláson a Szervező 3 fő pótnyertest is kisorsol arra az esetre, ha a kisorsolt nyertesek közül valamely játékos a vásárlást igazoló nyugtát nem tudja bemutatni, adatai nem valósak vagy nem elérhető (értesítést követően 10 munkanapon belül nem jelentkezik Szervezőnél).

5.3
Garantált ajándékok:

  • 1000 db pamut, egyik oldalán steppelt, emblémázott edényfogó kesztyű piros, fehér vagy kék színben
  • 1000 db színes, pamut, egyik oldalán steppelt, emblémázott edényalátét piros, fehér vagy kék színben.
  • 1000 db mini grill fogó fém nyéllel és műanyag fogóval, emblémázva, piros, kék vagy zöld színben
  • 1000 db 2 darabos „Flower” virág formájú salátás kanál szett emblémázva, zöld, narancssárga vagy kék színben

5.4
Főnyeremény:

  • 7 db Lundmann 31347 gömbrill készülék

5.5
Az ajándék készpénzre nem váltható át, kereskedelmi forgalomba nem hozható.

5.6
A Promócióban részt vevő, vásárlást igazoló blokkok érvényességével, valamint a Játékszabályzat jelen pontjaiban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó.
A Vásárlók a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos Játékszabályzatot, jogi út kizárva.

6. Adatkezelés

Azáltal, hogy a Vásárló az ajándékot átveszi, és az 5.2 pontban leírt adatait megadja:

  • Feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a szervező jelen Promóció lebonyolítása során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje és felhasználja.
  • Tudomásul veszi, hogy Szervező a Vásárlók adatait a jelen 7. pontban meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli, és nem dolgozza fel.

7. Jelen Játékszabályzatot Szervező a 3. pontban feltüntetett üzletek mindegyikében jól láthatóan, hozzáférhető helyen kihelyezi.

8. A nyereményekhez tartozó minden nemű adó fizetési kötelezettséget a szervező viseli.

9. A Vásárló tudomásul veszi, és elfogadja a jelen Részvételi és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

10. Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen Részvételi és játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.

Szentes, 2017. július 14.

HUNGERIT Zrt.
Szervező

Hungerit Zrt. SzentesValdor