A Damjanich Utcai Óvoda nyerte a 100.000 Ft-ot

Szentes Város valamennyi óvodája részt vett a Hungerit Zrt. által szervezett Márton napi rajzpályázaton. Több mint 300 alkotás érkezett a gyerekektől, amelyek a legkülönfélébb technikákkal készültek. Rajz, színező, kollázs, tollrajz, filctoll, sólisztgyurma, zsenília drót felhasználása, vízfesték, ragasztásos technika. Különböző anyagokat is felhasználtak a gyerekek, libatoll, vatta. Nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen a legjobbak közül is a legjobbakat kellett kiválasztaniuk.

Minden résztvevő gyermek ajándékot kapott és mint minden versenynél itt is volt főnyeremény, fődíj, különdíjak. 

3 fődíj nyertes rajz született 
Alkotóik jutalma a tárgynyeremények mellett az is, hogy egy 2018-as Hungerites falinaptáron fog szerepelni rajzuk, mely a Szentesi Élet december 15-ei számával jelenik meg.

A fődíj nyertesek: 
Dékány Bence - Damjanich Utcai Óvoda Szentes
Harmath Boglárka – Szent Anna Utcai Óvoda Szentes
Szappanos Kincső – Szent Erzsébet Óvoda Szentes

A rajzpályázat főnyereményét a résztvevő óvodák között sorsoltuk ki, a nyertes a Damjanich Utcai Óvoda (Szentes) lett, így ők kapták meg a 100.000 Ft-ot. 

Nagyon sok remek rajz született, ezért különdíjakat is átadtunk a gyermekeknek, akiknek szintén van a tárgyjutalmakon kívül még egy kis meglepetés. Minden különdíjas alkotása, szintén megjelenik a Szentesi Élet dec. 15-ei számában egy kétoldalas hirdetés keretében. 

Különdíjasok: Hankó Bertalan, Vidovics Bence, Bende Boróka Anna, Magyar József, Bari Nikol Cintia, Finta Luca, Tibrik Adrián, Bányai Balázs, Deák Hanna, Csomány Vivien.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a pedagógusok munkáját.

Hungerit Zrt. SzentesValdor