K&H családi vállalatok kiválósági díjat nyert a Hungerit Zrt.

A Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. idén is meghirdette a Családi vállalatok kiválósági díjat. A Hungerit Zrt. a 3. kategóriában nyert elismerést, amellyel a társadalom iránti elkötelezettséget, illetve a szűkebb vagy tágabb közösségért és a társadalomért való felelősségvállalást díjazta a zsűri.

A HUNGERIT Zrt. folyamatosan támogatja az elsősorban helyi érdekeltségű sport- és kulturális szervezeteket, eseményeket. A teljesség igénye nélkül az elmúlt években anyagilag, vagy termékekkel támogatta a Szentesi Farkasok Kézilabda Klubot, a Szentesi Utánpótlásnevelő Sportiskolát, Jászárokszállási Eleven Ház Fitness és Fallabda Klubot, a Szilver Táncsport Egyesületet, valamint a Magyar Vöröskereszt területi szervezeteit, továbbá hosszú évek óta kiemelt támogatója a Szentesi Vízilabda Klubnak, a 20 éves múltra visszatekintő Hungerit Kupa Regionális Teremlabdarúgó Bajnokságnak és névadó szponzora a Valdor Nippon Zengo tömegsport mozgalomnak.

Alig van olyan esemény Szentes városában, amit a Hungerit ne támogatna, legyen az nagy városi rendezvény, vagy egy kis óvoda családi napja. Az úgynevezett virsli jeggyel elkötelezett támogatója a cég a megyei véradási mozgalomnak is, hiszen fontos vállalati cél, hogy a szponzorációnak ne csak marketing, hanem társadalmi értéke is legyen.

A vállalat célja magas technikai színvonalon – az állat- és környezetvédelmi, valamint higiéniai követelményeknek megfelelően nevelt élőállományból – egészséges, a modern táplálkozási kultúrának megfelelő baromfihús termékek előállítása. A kiváló minőség és környezetkímélő termék-előállítás garanciája a vállalat által működtetett Integrált Irányítási Rendszer, melynek részei a HACCP rendszerre épülő IFS, BRC élelmiszerbiztonsági és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerek, illetve a 2016. évben bevezetett ISO 50001 energiairányítási rendszer.

Hungerit Zrt. SzentesValdor