Tavaszi szemétgyűjtési akció

A Hungerit Zrt. 2018. 04. 23-án, Tavaszi szemétgyűjtési akciót szervezett a szentesi általános iskolások felső tagozatosai számára.

Összesen 4 iskolából 16 osztály vett részt az eseményen. Az akció célja volt, hogy a diákok saját iskolájuk környékén gyűjtsék össze az eldobott szemetet, ezzel megtisztítsák, óvják környezetüket.

A Hungerit Zrt. 100.000 Ft-tal jutalmazta a legnagyobb létszámban részt vevő iskolát, valamint egy osztálynyereményt is kisorsolt, amely utazással együtt, egy csoportos belépő a budapesti Cyberjump tarambulinparkba. Ezen kívül  minden résztvevő számára biztosított egy pólót is amely, külön erre az eseményre készült és amelyet meg is tarthattak a diákok és pedagógusok.

A részt vevő iskolák:

  • Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola
  • Klauzál Gábor Általános Iskola
  • Kiss Bálint Református Általános Iskola
  • Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola

Az összesítések, valamint az osztálynyeremény sorsolása megtörtént.

A rendezvényen a legnagyobb létszámban részt vevő iskola, így a 100.000 Ft fődíj nyertese a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola lett, kimagasló részvételüket ezúton is köszönjük, nyereményükhöz szívből gratulálunk!

A nyertes osztály pedig, akik belépőt nyertek a budapesti Cyberjump Trambulinparkba: Klauzál Gábor Általános Iskola, 5. B osztály!

Hungerit Zrt. SzentesValdor