Hungerit Karácsonyi meseíró verseny

Megújult a Budapest Vámház krt-i mintaboltunk

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
„HUNGERIT KARÁCSONYI MESEÍRÓ VERSENY”

A Hungerit Zrt. Karácsonyi meseíró versenyt hirdet a szentesi iskolák alsó tagozatos diákjainak körében. A meseíró versenyen az érintett iskolák minden alsó tagozatos diákja részt vehet. A meseíró verseny témája a karácsony és/vagy a télapó ünnepkörök. A mesékben szerepelnie kell legalább egy kislibának, kiskacsának, vagy kiscsibének.

A mesék terjedelme tetszőleges, de maximum 2 gépelt A/4 oldal.

A meséket kérjük minimum 1 db saját készítésű rajzzal illusztrálni. Az illusztrációt készítheti a mese írója, vagy akár egy másik gyermek is, ez esetben kérjük mindkét gyermek nevét, iskoláját, osztályát, felkészítő tanárát feltüntetni a pályázati anyagon. A mese és a rajz ez esetben egy pályázatként lesz kezelve.

Részt vevő iskolák:

Kiss Bálint Református Általános Iskola, Szentes

Szent Erzsébet Általános Iskola és Óvoda, Szentes

Koszta József Általános Iskola, Szentes

Klauzál Gábor Általános Iskola, Szentes

Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola

A verseny zsűrije: VIG BALÁZS kortárs meseíró.

A verseny díjazása:

1. Minden pályázó gyermek ajándékot kap.

2. Különdíj: 3 db különdíjas pályázó dedikált Vig Balázs mesekönyvet kap.

3. Fődíj: A 10 legjobb alkotásból EGYEDI MESEKÖNYV készül, melyből a 10 nyertes pályázó átvehet egy-egy példányt a verseny 2018. december 12-én tartandó ünnepélyes eredményhirdetésén. A sajtónyilvános eseményen, ami egyben egy közönségtalálkozó is lesz, részt vesz a zsűri, VIG BÁLÁZS is. Az eseményen a nyertesek lehetőséget kapnak a mesekönyvből saját meséjük felolvasására.

Az egyedi mesekönyvben feltüntetjük a nyertes mesék mellett a pályázatot beadó gyermek nevét, valamint a meséhez tartozó rajzot a mese illusztrációjaként. Amennyiben a mesekönyvbe bekerülő mese írója és az illusztrációként szolgáló rajz készítője nem ugyanaz a személy (tehát közösen nyújtottak be pályázatot), úgy mindkét gyermek nevét feltüntetjük az adott mese mellett.

Az egyedi mesekönyv kereskedelmi forgalomba nem kerül. (A nyertes pályázóktól írásos szülői hozzájárulást fogunk kérni a mesekönyvben való megjelenéshez.)

A pályázatokon kérjük feltüntetni a pályázó gyermek nevét, iskoláját, osztályát és a felkészítő pedagógus nevét.

Pályázatok benyújtásának határideje: 2018. október 26.

Eredményhirdetés: 2018. december 12.

A beérkezett pályázatokat a pályázó gyerekek beadhatják kézzel vagy géppel írva (első osztályos gyerekektől a szülő, vagy pedagógus által írva/gépelve is elfogadjuk). A mesék illusztrációjaként beadott rajzok beadhatók eredetiként, vagy szkennelve, lehetőleg jpg formátumban elküldve is. Utóbbi esetben a Hungerit Zrt. fenntartja a jogot arra, hogy az egyedi mesekönyvbe bekerülő alkotások készítőitől a mesekönyv nyomdai előkészítéséhez bekérje az eredeti rajzot digitalizálás céljából.

A pályázatok beadhatók személyesen, postai úton, vagy E-mailen is az alábbiak szerint:

Személyesen:

A Hungerit Zrt.. főportáján, ez esetben, kérjük keressék telefonon Líbor Lilla marketing menedzsert a 06 63 510 822 telefonszámon.

Postai úton:

Hungerit Zrt. – marketing osztály
6600 Szentes, Attila út 2.
A borítékra kérjük ráírni: Karácsonyi meseíró verseny

E-mail: marketing@hungerit.hu

A nyeremények után fizetendő mindennemű adófizetési kötelezettség a Hungerit Zrt.-t terheli.