Megújul a Valdor panírozott termékcsalád csomagolása

Megújul a Valdor panírozott termékcsalád csomagolása, illetve bővül a termék választék. Első körben a Zizu, Rántott csirkemellfilé és a Natúr baromfiérmék csomagolása került új köntösbe. A termékszortiment bővétéseként pedig új termékkörként jelenik meg a gluténmentes és a teljeskiőrlésű, készresütött, olaj nélkül is elkészíthető panírozott csirkemellszelet és nuggets.

Egyre több ember szenved valamilyen ételintoleranciában. A Hungerit a glutén érzékenyek számára fejlesztette ki a Valdor Gluténmentes csirkemellszeletet és a gluténmentes nuggetset.

A gluténérzékenység, egy genetikailag meghatározott, az egész szervezetet érintő betegség. A búzában lévő glutén gliadin nevű komponense, valamint az árpa és a rozs hasonló fehérjéi váltják ki a vékonybél nyálkahártya gyulladását, károsodását, mely felszívódási zavarhoz vezet. Jó hír tehát, hogy most már a glutén érzékeny vásárlóknak nem kell lemondaniuk a Valdor panírozott termékekről, hiszen kétfélét is fogyaszthatnak hamarosan.

Az egészséges életmódot támogató, magas minőségű panírozottak családját bővíti még a csirkemellszelet és a nuggets is, teljes kiőrlésű panírban.

Megújul a Valdor panírozott termékcsalád csomagolása