A VALDOR mézes-mustáros csirkemellfilé a legfinomabb marinádozott termék a piacon!

A grillszezon egyik legkelendőbb sütnivalója a pácolt csirkehús. A marinádozás nagy előnye, hogy hosszú ideig van a pácban a hús, így az ízek jobban átjárják azt. Országosan 17-féle marinádozott csirkemell kapható, eltérő minőségű hússal és páccal. A népszerű Maradok a pénzemnél blog tesztje alapján a termékek minőségét 2 tényező, a jól "nevelt" csirke húsa és a marinád mennyisége és minősége határozza meg. A kóstolást a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus kóstolók végezték.

VALDOR mézes-mustáros csirkemellfilé

A marinádozott, sült csirkemelleket szokás szerint 3 szempont: illat, állag és íz szerint pontozták. Büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, a VALDOR Mézes-mustáros csirkemellfilé végzett a dobogó legfelső fokán. A hús kiváló állagú, szaftos maradt a sütés után is, a pácréteg kellő vastagságú. Intenzíven és zamatosan mustáros ízű, de érződnek a borsos, sós ízjegyek és utóízben kellemesen édeskés is. Az ízélményt a sült csirke finom, natúr zamata teszi teljessé.

A tesztgyőztes Valdor mézes - mustáros csirkemellfilé, az Auchan üzletekben és a Kifli.hu online szupermarketben kapható.

https://maradokapenzemnel.blog.hu/2022/07/13/csirkemell_file_teszt_melyik_a_legfinomabb_marinadozott

Forrás: maradokapenzemnel.blog.hu