Rólunk

HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.

A szentesi központú HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt. jogelődje, a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Rt. 1997. július 1-jén alakult három, addig szoros együttműködésben dolgozó helybéli kft.-ből. Az átalakulást a tőkebevonás lehetősége és a magasabb szervezeti hatékonyság megvalósítása indokolta. Szakmai tudásunk, felkészültségünk azonban sokkal mélyebben gyökerezik, és egészen 1922-ig nyúlik vissza, hiszen azóta működik Szentesen baromfifeldolgozó cég.

Vállalatunk profilja két fő területre koncentrálódik: elsődlegesen feldolgozott bontott-vágott baromfi termékek, és magasan feldolgozott, készresütött végtermékek előállítására. Cégünk gyártja és forgalmazza a VALDOR termékcsaládot, mely folyamatosan bővül elsődlegesen feldolgozott, illetve panírozott, készresütött termékekkel egyaránt.

Termékszortimentünk gyártásával és értékesítésével olyan fogyasztói társadalom megteremtését és kiszolgálását tűztük ki, amely tagjainak életében az étkezési kultúra, az egészség, a család, a szabadidő központi szerepet játszik.

Céljaink elérésében közel 1700 fő vesz részt tevékenyen, melyhez a technológiai hátteret magas színvonalú, korszerű feldolgozó gyártóberendezések biztosítják. Ahhoz, hogy mindig kiváló minőségű, biztonságos termékek kerüljenek előállításra, bevezettük, és működtetjük Integrált Irányítási Rendszerünket, melynek része az ISO 9001 minőségirányítási, az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer, HACCP, BRC és IFS élelmiszer-biztonsági rendszerek továbbá 2016-tól bevezettük, és alkalmazzuk az ISO 50001:2012 energiairányítási rendszert. Vállalatunk évente 81.000 tonna baromfit,elsősorban brojlercsirkét, pecsenyelibát és pecsenyekacsát dolgoz fel évente, amivel a hazai piacon a kiskereskedőktől a legnagyobb áruházláncokig a kereskedelem minden szintjén jelen vagyunk saját és vevői márkás termékeinkkel. Export értékesítésünk – amely a forgalmunk közel felét teszi ki-, több mint 200 kereskedelmi partnert jelent, 35 országba irányul, többek között Németországba, Olaszországba, Franciaországba, Ausztriába, Angliába és Svájcba, s jelentős mennyiséggel szerepelnek a listán olyan tengerentúli országok is, mint Kanada, Japán, Tajvan és Hong Kong.

Vállalati céljaink:

Minél több elégedett vevő
A magyar baromfiiparon belül meghatározó szerep
Elégedett, elkötelezett, hatékonyságra törekvő dolgozók
Vevőigényekhez igazodva minőségi termék gyártása
Folyamatosan eredményes működés

Küldetésünk:
A HUNGERIT Zrt. a minőség és a tradíció elkötelezettje, világszínvonalú baromfitermékek gyártója.

A tudatos táplálkozás támogatója: VALDOR.