Receptek

A szívvel – lélekkel megfőzött étel a szépen megterített asztalnál közösen elfogyasztva nemcsak a test, hanem a lélek számára is fontos örömforrás. Mai felgyorsul élteünkben ezért egyre fontosabb, hogy időnként lassítsunk egy kicsit, és szenteljünk időt az ételkészítés és az étkezés örömének is. A gyakorló háziasszonyok azonban jól tudják, hogy nem kis feladat naponta kitalálni azt, hogy a különféle alkalmakkor mi kerüljön az asztalunkra. A minőségi alapanyagon és az elszántságon kívül ezért hasznos, ha van a tarsolyban egy – két jó ötlet is, amivel változatosabbá és érdekesebbé tehetjük a hétköznapi fogásokat, esetleg amivel értékes időt takaríthatunk meg, vagy amivel elszakadhatunk egy kicsit a mindennapi rutintól.

Ezért gyűjtöttünk össze honlapunkon néhány receptet, és egy pár rafinált ötletet, hogy a bemutatott fogásokat elkészítve örömet szerezhessen családjának és barátainak a hétköznapokon, vagy akár a vendégvárás alkalmával. Az ételek többségének elkészítéséhez nem szükséges nagy konyhai gyakorlat, és sok idő, így kezdők is bátran belevághatnak!

A bemutatott ételek elkészítéséhez a kiváló minőségű VALDOR, HUNGERIT és DELKO termékeinket ajánljuk, melyek hatósági állatorvos által ellenőrzött, magyar baromfihúsból készülnek.

Jó étvágyat kívánunk!

Pecsenyemájkrém pirítóson, salátával
Csirkeleves aszalt paradicsomos, bazsalikomos pirítóssal
Libakocsonya hagymasalátával
Narancsos csirkemell gyömbéres répával
Csirkemell olajbogyós rétegben, rozmaringos burgonyával
Sóban sült csirkemell
Kacsamell hagymalepényen, karamellizált almával és sütőtökpürével
Sült kacsacomb párolt káposztás derelyével, zsályás sajtmártással