Receptek
A szívvel – lélekkel megfőzött étel a szépen megterített asztalnál közösen elfogyasztva nemcsak a test, hanem a lélek számára is fontos örömforrás. Mai felgyorsul élteünkben ezért egyre fontosabb, hogy időnként lassítsunk egy kicsit, és szenteljünk időt az ételkészítés és az étkezés örömének is. A gyakorló háziasszonyok azonban jól tudják, hogy nem kis feladat naponta kitalálni azt, hogy a különféle alkalmakkor mi kerüljön az asztalunkra. A minőségi alapanyagon és az elszántságon kívül ezért hasznos, ha van a tarsolyban egy – két jó ötlet is, amivel változatosabbá és érdekesebbé tehetjük a hétköznapi fogásokat, esetleg amivel értékes időt takaríthatunk meg, vagy amivel elszakadhatunk egy kicsit a mindennapi rutintól.
Ezért gyűjtöttünk össze honlapunkon néhány receptet, és egy pár rafinált ötletet, hogy a bemutatott fogásokat elkészítve örömet szerezhessen családjának és barátainak a hétköznapokon, vagy akár a vendégvárás alkalmával. Az ételek többségének elkészítéséhez nem szükséges nagy konyhai gyakorlat, és sok idő, így kezdők is bátran belevághatnak!
A bemutatott ételek elkészítéséhez a kiváló minőségű VALDOR, HUNGERIT és DELKO termékeinket ajánljuk, melyek hatósági állatorvos által ellenőrzött, magyar baromfihúsból készülnek.
Jó étvágyat kívánunk!







